неділю, 15 травня 2016 р.

На рожен

Щоб уже нині боротися за вкраїнське діло, треба дійсне здавати собі справу з того, що взавтра-ж можна зазнати побиття, повного й остаточного. Тоді-ж негайно оголошено вас "самостійнымъ изменникомъ великорусскаго дѣла", зрадником власного, ніколи не булого народу, запроданцем, перевертнем, посіпакою, катом, зьвірем, тварюкою й боягузом; і тільки в найкращому разі  просто буржуазним націоналістом.
Ваші діти зречуться вас, а гонуки геть забудуть за ваше істнування, лиш метелятимуть безпотрібним хвостом дідівського вкраїнського прізвища, радісно й бадьоро відгукуючись на назвище "русскій".
Що з вами зроблять  не хочу й думати, але, хоч-би що з вами зробили, єсть мільйоновий націонал й интернаціонал, готовий заляскати в долоні за спільною ухвалою. Історики скажуть, що вас не було, що то були не ви. Філософи з'ясують, як тяжко ви схибили. Ніхто ніколи не захоче повторювати ваших гидких обмилок.
То треба гаразд тямити зараз-же, бо це вже було й бувало, повторюючись раз по разу. Щоб це не повторилося, потрібно боротись, боротись, чуючи, що рожен коло пупа. Тільки так подужаємо. Може статися...

Немає коментарів:

Дописати коментар